
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kikertsuppe (Revithia)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
-
løk, gul delt i to150 g
-
olivenolje50 g
-
kikerter, tørket bløtlagt over natten, skylt og drenert250 g
-
vann1350 g
-
salt2 ts
-
vann avkjølt250 g
-
hvetemel30 g
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. ½ sitron)20 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1054 kJ /
251 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Postkort fra Hellas
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRensende thaisuppe
25 λεπτ.
Kremet aspargessuppe
Καμία βαθμολογία
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Καμία βαθμολογία
Misosuppe
Καμία βαθμολογία
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Καμία βαθμολογία
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Καμία βαθμολογία
Kremet ertesuppe
40 λεπτ.
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Καμία βαθμολογία
Kremet fiskesuppe
45 λεπτ.
Betasuppe
30 λεπτ.
Fattigmann "aspargessuppe"
50 λεπτ.
Tomatsuppe
40 λεπτ.