Kikertsuppe (Revithia)

Kikertsuppe (Revithia)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porsjoner

Υλικά

  • løk, gul delt i to
    150 g
  • olivenolje
    50 g
  • kikerter, tørket bløtlagt over natten, skylt og drenert
    250 g
  • vann
    1350 g
  • salt
    2 ts
  • vann avkjølt
    250 g
  • hvetemel
    30 g
  • sitronsaft, ferskpresset (ca. ½ sitron)
    20 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 251 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων