
Συσκευές & Αξεσουάρ
麻婆蒸蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
花椒粒1 茶匙
蒸蛋
-
蛋2 顆
-
水140 克
-
鹽½ 茶匙
-
味醂10 克
-
水400 克
-
青蔥 ,切蔥花,蔥白和蔥綠分開1 根
麻婆醬
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) ,切段10 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
油15 克
-
絞肉 ,豬或牛75 克
-
醬油1 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
水2 大匙
-
太白粉1 茶匙
-
水100 克
-
蠔油10 克
Διατροφή ανά 2 人份
Θερμίδες
407.3 kcal /
1702.6 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
22.3 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
432.1 g
Νάτριο
2818 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

30分鐘快手菜
12 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

小美私廚到你家
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν