Banana Nut Bundt Cake

Banana Nut Bundt Cake

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 slices

Υλικά

  • unsalted butter diced, plus extra to grease
    8 oz
  • dark brown sugar
    14 oz
  • ripe bananas in pieces
    14 oz
  • buttermilk
    4 oz
  • large eggs
    4
  • vanilla extract
    2 tsp
  • all-purpose flour
    14 oz
  • baking soda
    2 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • chopped pecans
    6 oz
Caramel Sauce
  • sugar
    9 oz
  • heavy whipping cream divided
    7 oz
  • water divided
    36 oz
  • unsalted butter divided, 1 oz cold, in 1 cube (1 in.) and 0.5 oz room temperature
    1 ½ oz
  • lemon juice
    1 tsp
  • vinegar
    1 tbsp
  • chopped pecans to garnish

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 712.2 kcal / 2980 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 37.2 g
Υδατάνθρακες 89.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.1 g
Νάτριο 379.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων