
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Schraubgläser
Υλικά
-
Orangensaft frisch gepresst250 g
-
Orangenschale, unbehandelt fein gerieben1 EL
-
Grenadinesirup50 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Rhabarber längs halbiert, in Scheiben (5 mm)750 g
-
neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
347 kcal /
1450 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
84 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Νάτριο
7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rhabarberliebe
13 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosaufstrich
15 min
Kumquat-Karambole-Konfitüre
25 min
Berry Curd (Beerencreme)
35 min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 min
Weiße Schokoladencreme
10 min
Apfelstrudelcreme
25 min
Ingwerhonig
10 min
Glühwein-Konfitüre
20 min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 godz.
Johannisbeergelee
25 min
Tomatenkonfitüre
20 min