Tort ”Înțepătură de albine”

Tort ”Înțepătură de albine”

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
12 porții

Υλικά

Umplutură
  • apă
    130 g
  • gelatină pudră
    1 lingură
  • lapte integral
    500 g
  • zahăr extrafin
    100 g
  • amidon de porumb
    50 g
  • extract natural de vanilie
    2 lingurițe
Aluat
  • canola oil plus pentru uns
    50 g
  • pesmet
    2 linguri
  • brânză ricotta, fină bine scursă
    130 g
  • lapte integral
    50 g
  • ou
    1
  • făină
    300 g
  • praf de copt
    2 ½ lingurițe
  • sare
    ¼ linguriță
  • zahăr
    150 g
  • extract natural de vanilie
    1 linguriță
  • unt nesărat tăiat în bucăți
    100 g
  • gem de caise
    30 g
  • fulgi de migdale
    200 g
  • frișcă lichidă, 35% grăsime
    200 g

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 513.5 kcal / 2156.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.8 g
Λιπαρά 30.6 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Νάτριο 450.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων