Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit

Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit

4.3 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Ricotta
    200 g
  • Milch
    200 g
  • Öl und etwas mehr zum Backen
    50 g
  • Bananen, reif in Stücken
    180 g
  • Zucker
    60 g
  • Mehl
    260 g
  • Backpulver
    10 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Orangensaft
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 g
  • Speisestärke
    10 - 15 g
  • Aprikosen entsteint und halbiert
    300 g
  • Puderzucker (προαιρετικό πεδίο) zum Bestäuben

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 677 kcal / 2833 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 98 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 704 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων