
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Ricotta200 g
-
Milch200 g
-
Öl und etwas mehr zum Backen50 g
-
Bananen, reif in Stücken180 g
-
Zucker60 g
-
Mehl260 g
-
Backpulver10 g
-
Salz¾ TL
-
Orangensaft200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Speisestärke10 - 15 g
-
Aprikosen entsteint und halbiert300 g
-
Puderzucker (προαιρετικό πεδίο) zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
677 kcal /
2833 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
98 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
704 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2023
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1ωρ. 10 λεπτ.
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 λεπτ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Zucchini-Nuss-Kuchen
3ωρ.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Teebeutel-Kekse
1ωρ. 30 λεπτ.
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2ωρ. 30 λεπτ.
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1ωρ. 35 λεπτ.
Apfelschlangerl
2ωρ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Möhren-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.