Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache

Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache

4.2 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
20 Stücke

Υλικά

Kokos-Blondie
  • weiße Kuvertüre in Stücken
    200 g
  • Eier
    4
  • Marzipan-Rohmasse in Stücken (1 cm)
    100 g
  • Zucker
    80 g
  • Orange, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Mehl
    50 g
  • Mandeln, gemahlen
    100 g
  • Kokosraspeln
    100 g
  • Backpulver
    2 TL
Schokoganache und Fertigstellung
  • Zartbitter-Kuvertüre in Stücken
    150 g
  • Karamell-Sirup
    30 g
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Sahne
    60 g
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 264 kcal / 1104 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 69 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων