Melonenkuchen

Melonenkuchen

3.8 201 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Teigboden
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Butterkekse
    200 g
  • Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
    ½ - 1 TL
Füllung und Fertigstellung
  • Gelatine
    5 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Zucker
    60 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Mascarpone
    250 g
  • Zitronensaft
    15 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    40 g
  • Naturjoghurt
    200 g
  • Wassermelonen-Fruchtfleisch ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
    300 g
  • Tortenguss, rot
    1 Pck.
  • Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 302 kcal / 1262 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 201 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων