Melonenkuchen

Melonenkuchen

3.9 220 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Teigboden
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Butterkekse
    200 g
  • Lebensmittelfarbe, flüssig, grün (z. B. von Wilton)
    ½ - 1 TL
Füllung und Fertigstellung
  • Gelatine
    5 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Zucker
    60 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Mascarpone
    250 g
  • Zitronensaft
    15 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    40 g
  • Naturjoghurt
    200 g
  • Wassermelonen-Fruchtfleisch ohne Kerne, in Stücken (ca. 3 cm), siehe Tipp
    300 g
  • Tortenguss, rot
    1 Pck.
  • Schokotropfen (Zartbitter) zum Verzieren

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Stück

Νάτριο 201 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 1262 kJ / 302 kcal
Λιπαρά 23 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 20 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων