
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dattel-Nuss-Konfekt und Mango-Espuma mit exotischen Früchten
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 Portionen
Υλικά
Dattel-Haselnuss-Würfel
-
Haselnüsse70 g
-
Mandeln60 g
-
Datteln, entsteint100 g
-
vegane Margarine in Stücken100 g
-
Speisesirup, hell (z. B. von Grafschafter)100 g
-
Backkakao10 g
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Kardamom, gemahlen¼ TL
Mango-Espuma und Fertigstellung
-
Orangen2
-
Ananas, frisch150 g
-
Sternfrucht1
-
Physalis6
-
Zucker60 g
-
Mango, reif in Stücken300 g
-
Zitronensaft20 g
-
Orangensaft100 g
-
Wasser80 g
-
Agar-Agar-Pulver (siehe Tipp)¾ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
476 kcal /
1990 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
133 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Sardische Joghurtcreme
9ωρ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Pflaumenkompott
20 λεπτ.
Gewürz-Milchreis
55 λεπτ.
Ananas-Carrot-Cake
2ωρ.
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 λεπτ.
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango-Joghurt-Eis
12ωρ.
Möhren-Halwa
40 λεπτ.