Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete

Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 rebanadas

Υλικά

Bundt cake
  • espray antiadherente para engrasar
  • de harina de repostería
    200 g
  • de cacao puro en polvo
    50 g
  • de polvo de hornear
    2 cucharaditas
  • de sal
    1 pellizco
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    180 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    200 g
  • de vainilla líquida
    10 g
  • de azúcar
    100 g
  • de azúcar moreno
    100 g
  • huevos
    3
  • de crème fraîche
    200 g
Cobertura de mantequilla de cacahuete
  • de mantequilla de cacahuete
    120 g
  • de leche condensada
    130 g
  • de agua
    30 g
  • de vainilla líquida
    10 g
  • de cacahuetes tostados sin sal troceados
    2 - 3 cucharadas

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 444 kcal / 1858 kJ
Πρωτεΐνη 7.5 g
Λιπαρά 27.1 g
Υδατάνθρακες 50.3 g
Φυτικές ίνες 7.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.8 g
Νάτριο 127.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων