義式煮海鮮

義式煮海鮮

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 各式海鮮,煮湯用 ,洗淨(魚片或魚塊、花枝、小卷、蛤蜊、蝦、淡菜等等)
    1500 克
  • 新鮮巴西利 ,只取葉子,洗淨
    1 把
  • 特級初榨橄欖油
    50 克
  • 蒜頭
    4 粒
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 紅辣椒,任一種類 ,去籽
    1 支
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
    400 克 去皮蕃茄
  • 番茄糊
    1 大匙
  • 不甜白酒
    100 克
  • 葡萄酒醋
    10 克
  • 1 小撮
  • 麵包
    8 片 (薄片)

Διατροφή ανά 4 人份

Θερμίδες 2128 kcal / 5096 kJ
Πρωτεΐνη 134.4 g
Λιπαρά 72.1 g
Υδατάνθρακες 250.9 g
Φυτικές ίνες 17.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων