
Συσκευές & Αξεσουάρ
義式煮海鮮
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
各式海鮮,煮湯用 ,洗淨(魚片或魚塊、花枝、小卷、蛤蜊、蝦、淡菜等等)1500 克
-
新鮮巴西利 ,只取葉子,洗淨1 把
-
特級初榨橄欖油50 克
-
蒜頭4 粒
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
紅辣椒,任一種類 ,去籽1 支
-
罐裝切碎番茄400 克
-
番茄糊1 大匙
-
不甜白酒100 克
-
葡萄酒醋10 克
-
鹽1 小撮
-
麵包8 片 (薄片)
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
2128 kcal /
5096 kJ
Πρωτεΐνη
134.4 g
Λιπαρά
72.1 g
Υδατάνθρακες
250.9 g
Φυτικές ίνες
17.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

聖誕饗宴
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν