Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

3.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 pezzi

Υλικά

  • 6 uova
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di mais
  • 50 g di stevia
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • acqua bollente q.b.
  • zucchero a velo a piacere
    panna montata, e frutta fresca, a piacere

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 201.8 kcal / 844.4 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 16.7 g
Υδατάνθρακες 12.3 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Νάτριο 122.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων