 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
低溫豬肉佐松露洋芋泥培根菌菇
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                1 人份
              
            Υλικά
低溫慢煮豬里肌
- 
          豬小里肌180 克
- 
          橄欖油10 克
- 
          ¼ 茶匙 乾燥百里香新鮮百里香2 枝
- 
          蒜頭 切片10 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          水1000 克
松露馬鈴薯泥
- 
          馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)250 克
- 
          牛奶120 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          奶油20 克
- 
          黑松露醬10 克
培根菌菇
- 
          油1 茶匙
- 
          培根片 切條10 克
- 
          洋蔥 切小塊10 克
- 
          蘑菇 切片100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        58.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4264 kJ  / 
                        1019 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        61 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        58.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        名廚美饌
                        90 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    