Συσκευές & Αξεσουάρ
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 sneetjes
Υλικά
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sneetje
Νάτριο
79.4 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Λιπαρά
23.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.3 g
Υδατάνθρακες
77.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kerst menu
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDubai Chocolate Pannenkoekjes
No ratings
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
No ratings
Pistache Kunafa Brownie
No ratings
Appel Pinda Rolls
No ratings
Pindakaas Havermoutbal
No ratings
Avocado-ijs met Chocoladesaus
No ratings
Verfrissende Melkdrank
5 min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
No ratings
Perzik- en Amandelijs
No ratings
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
No ratings
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 h 25 min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 h 40 min