Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 porții

Υλικά

Panna cotta de caju
  • zahăr brut de trestie
    100 g
  • păstaie de vanilie tăiată în bucăți (2 cm)
    ½
  • caju crud
    200 g
  • agar-agar
    2 ½ linguriță
  • ulei de floarea soarelui
    1 lingură
  • apă
    500 g
Sos de zmeură
  • zahăr brut de trestie
    30 g
  • zmeură congelată decongelată, zeama dată deoparte
    200 g
  • zeamă de lămâie (προαιρετικό πεδίο)
    20 g

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 333 kcal / 1399 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 19.6 g
Υδατάνθρακες 31.7 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 11.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων