Covrigi fără gluten

Covrigi fără gluten

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 bucăți

Υλικά

  • ulei de măsline extravirgin plus pentru uns
    2 lingurițe
  • ou mare (63-73 g)
    1
  • apă plus pentru fiert covrigii (aprox. 1815 g)
    200 g
  • lapte integral împărțit
    115 g
  • drojdie uscată
    1 ½ linguriță
  • sirop de agave
    1 lingură
    1 lingură sirop de arțar, pur
  • făină de ovăz
    225 g
  • făină de orez plus pentru presărat
    200 g
  • făină de tapioca
    85 g
  • sare
    1 linguriță
  • tărâțe de psyllium
    1 lingură
  • bicarbonat de sodiu
    1 linguri
  • semințe de mac
    1 lingură
  • semințe de susan
    1 lingură

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 bucată

Νάτριο 1050.8 mg
Πρωτεΐνη 10.5 g
Θερμίδες 1665.3 kJ / 398 kcal
Λιπαρά 8.6 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 70 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων