
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tannenbaum-Brioche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält2 Streifen
-
Zucker75 g
-
Hefe grob zerbröselt30 g
-
Milch200 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Eier davon 1 Ei verquirlt3
-
Orangensaft, frisch gepresst (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Mandeln, gehobelt50 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
594 kcal /
2485 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
81 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
232 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Rosmarin-Heidesand
4ωρ.
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 λεπτ.
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
Kuchen im Glas
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.