Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Pink Sorbet
  • sugar
    150 g
  • frozen strawberries hulled
    500 g
  • ripe banana cut into pieces
    75 g
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
    1
  • mint leave, fresh (προαιρετικό πεδίο) to garnish
    basil leaf, fresh, to garnish

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 3 mg
Πρωτεΐνη 1 g
Θερμίδες 757 kJ / 181 kcal
Λιπαρά 0.4 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων