
Συσκευές & Αξεσουάρ
Boter plank met spinaziepesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
20 porties
Υλικά
-
slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
183.1 kcal /
766.1 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
332 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Foodtrends 2023
17 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGlutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.