Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
6 porții

Υλικά

Panna Cotta
  • frișcă lichidă, 30-40% grăsime
    250 g
  • iaurt simplu
    250 g
  • zahăr
    60 g
  • foi de gelatină
    4
  • lichior de migdale (ex. Amaretto)
    30 g
Topping de piersici
  • zeamă de lămâie după gust
    15 - 20 g
  • zahăr brun moale
    30 g
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    2 fire
  • piersică descojită, fără sâmbure, feliată
    1
    200 g piersici, feliate, la conservă, scurse

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 272 kcal / 1139 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 18.6 g
Υδατάνθρακες 21.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων