Συσκευές & Αξεσουάρ
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 adet
Υλικά
Otlu Tereyağı
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
diş sarımsak1
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
taze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Διατροφή ανά 1 adet
Νάτριο
5874 mg
Πρωτεΐνη
80.1 g
Θερμίδες
13525.6 kJ /
3232.7 kcal
Λιπαρά
107.9 g
Φυτικές ίνες
28.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
36.2 g
Υδατάνθρακες
484.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKöy Ekmeği
2ωρ.
Pratik Buğday Ekmeği
40 λεπτ.
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Καμία βαθμολογία
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Patates ve Kefirli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Cevizli Pratik Ekmek
45 λεπτ.
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2ωρ. 20 λεπτ.
Kıtırlı Papatya Çörek
1ωρ. 5 λεπτ.
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2ωρ.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2ωρ. 30 λεπτ.
Glütensiz Ekmek
1ωρ. 45 λεπτ.
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1ωρ. 15 λεπτ.