Συσκευές & Αξεσουάρ
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 adet
Υλικά
Otlu Tereyağı
-
diş sarımsak1
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
13 - 14 g instant kuru hamur mayasıtaze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 adet
Νάτριο
5874 mg
Πρωτεΐνη
80.1 g
Θερμίδες
13525.6 kJ /
3232.7 kcal
Λιπαρά
107.9 g
Φυτικές ίνες
28.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
36.2 g
Υδατάνθρακες
484.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYılbaşı Ağacı Ekmeği
2h 20min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Buharda Pişmiş Kırmızı Pestolu Rulolar
Nessuna valutazione
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Grissini
2h
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Sokak Simiti
2h 30min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Buharda Minik Ekmekler
2h 10min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h