Sos cremos de ciuperci și vin alb

Sos cremos de ciuperci și vin alb

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 grame

Υλικά

  • hribi uscați
    12 g
  • apă
    30 g
  • ciuperci portobello, proaspete tăiate grosier
    100 g
  • unt rece, tăiat bucăți
    50 g
  • șalote tăiate în jumătăți
    60 g
  • vin alb, sec
    120 g
  • supă de pui
    200 g
  • smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
    125 g
  • făină
    25 g
  • piper negru proaspăt măcinat
    2 prize
  • sare
    ¼ - ½ linguriță

Διατροφή ανά 600 grame

Θερμίδες 789 kcal / 3309 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 62 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 49 g
Νάτριο 1636 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων