
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
rode split linzen (zie tips)100 g
-
water, gefilterd plus extra voor het weken1000 g
-
extra vergine olijfolie1 tl
-
zout¾ tl
-
appel (alle soorten) geschild, ontdaan van het klokhuis en in stukken gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-uien in drieën gesneden3
-
citroensap½ tl
-
mayonaise vegan, (zie tips)3 - 4 el
-
voedingsgist (zie tips)1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 - 2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
214.9 kcal /
902.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plantaardig genieten
26 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Pico de Gallo
No ratings
Spaghetti Bolognese
No ratings
Hollandaise saus
No ratings
Hummus
5 min
Zuivelvrije tzatziki
No ratings
Kimchi kaasdip
No ratings
Vegan boter
No ratings
Gorgonzola spread
No ratings
Pompoen baba ganoush
35 min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
No ratings