
Συσκευές & Αξεσουάρ
生菜包韓式豬里肌
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
醃白蘿蔔
-
糖40 克
-
鹽½ 茶匙
-
醋40 克
-
水40 克
-
白蘿蔔 ,切粗條200 克
舒肥豬里肌
-
水梨 ,去皮,切塊80 克
-
洋蔥 ,切塊40 克
-
蒜頭10 克
-
薑 ,切片5 克
-
蔥 ,切蔥花1 支
-
醬油10 克
-
味醂15 克
-
韓國麻油5 克
-
韓國辣椒醬25 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
豬里肌肉 ,小里肌(腰內肉),整塊300 克
-
水1800 克
包飯醬
-
蒜頭5 克
-
洋蔥30 克
-
青蔥 ,切蔥花1 支
-
味噌60 克
-
白芝麻2 茶匙
-
韓國麻油10 克
-
蜂蜜10 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
組裝
-
油1 茶匙
-
綠葉萵苣
-
蒜頭 ,切片
-
青辣椒 ,切片
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
1385.6 kcal /
5797.5 kJ
Πρωτεΐνη
85 g
Λιπαρά
51.6 g
Υδατάνθρακες
144.3 g
Φυτικές ίνες
19.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.1 g
Νάτριο
6786.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

養肌補帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν