Συσκευές & Αξεσουάρ
無麩質檸檬凍派
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
10 人份
Υλικά
派皮
-
杏仁粉 烘焙用250 克
-
椰子麵粉40 克
-
鹽1 小撮
-
香草精1 茶匙
-
龍舌蘭糖漿100 克
-
椰子油 (多備一些抹油用)75 克
內餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%) 冷藏250 克
-
奶油乳酪190 克
-
煉乳340 克
-
新鮮黃檸檬汁120 克
-
黃檸檬皮屑1 大匙
-
黃檸檬 切片,約0.2-0.3公分厚½ 顆
-
藍莓50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
140.8 mg
Πρωτεΐνη
10.4 g
Θερμίδες
2205 kJ /
527 kcal
Λιπαρά
39.4 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
無麩質料理生活
7 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν