Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
24 Stücke
Υλικά
Hefeteig
-
Milch250 g
-
Zucker150 g
-
frische Hefe zerbröselt42 g
-
Mehl550 g
-
Puddingpulver, Schokoladengeschmack (2. Pck)90 - 100 g
-
Salz1 Prise
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier2
Belag und Fertigstellung
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Marzipan-Rohmasse in kleinen Stücken200 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Aprikosen in Spalten500 g
-
Mandeln, gehobelt100 g
-
Zucker50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
21 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1234 kJ /
295 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Lussekatter
1ωρ. 30 λεπτ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Fußball-Cupcakes
2ωρ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Kokostorte
7ωρ. 30 λεπτ.
Schaumkusstorte
3ωρ. 45 λεπτ.
Himbeer-Frischkäse-Torte
2ωρ. 30 λεπτ.
Kirsch-Vanille-Torte
24ωρ.
Cheesecakes am Stiel
8ωρ.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche mit Cremelikör
5ωρ.