
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
20 Stücke
Υλικά
Rührteig
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker180 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eier 2 davon getrennt6
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Milch650 g
-
Zucker80 g
-
Vanillepuddingpulver (2 Pck.)90 - 100 g
-
Schmand400 g
-
Schattenmorellen Saft aufgefangen1360 g
-
Tortenguss, rot2 Pck.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stücke
Νάτριο
105 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLego®-Kuchen
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 Std. 50 Min
Franzbrötchen
2 Std. 20 Min
Milchbrötchen
4 Std.
Torta della nonna
2 Std. 10 Min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3 Std.
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 Min
Donauwellen
2 Std. 40 Min
Brioche
1 Std. 50 Min
Quarkbrötchen
35 Min
Rosinenschnecken
2 Std. 20 Min