Συσκευές & Αξεσουάρ
Napoleon-Torte
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
16 Stücke
Υλικά
Teig
-
Mehl500 g
-
Butter kalt, in kleinen Stücken230 g
-
Salz1 Prise
-
Ei1
-
Wasser170 g
-
Bittermandelaroma1 Fläschchen
Füllung und Fertigstellung
-
Milch1000 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Eier2
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker2 EL
-
Vanilleextrakt4 TL
-
Speisestärke60 g
-
Zesten von Limettenschale4 TL
-
Zucker20 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
61 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1920 kJ /
459 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 Std.
Lussekatter
1 Std. 30 Min
Omas Teestollen
1 Std. 40 Min
Fußball-Cupcakes
2 Std.
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Kokostorte
7 Std. 30 Min
Schaumkusstorte
3 Std. 45 Min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 Std. 30 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Cheesecakes am Stiel
8 Std.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 Std. 30 Min
Brioche mit Cremelikör
5 Std.