
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermentations-Sud für Gemüse
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 120ωρ.
500 g
Υλικά
-
Schalotte30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote entkernt½
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben3 g
-
Salz15 g
-
Wasser und etwas mehr zum Ausspülen1000 g
-
Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp500 g
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
80 kcal /
333 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
1219 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPortugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Pudding
15 λεπτ.
Butter, selbst gemacht
10 λεπτ.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Paprika-Chili-Salz
12ωρ.
Zuckersirup - Läuterzucker
20 λεπτ.
Spaghetti Grundrezept
20 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.
Pellkartoffeln
35 λεπτ.
Die Brühe
3ωρ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.