
Συσκευές & Αξεσουάρ
巧克力生乳捲(無麩質)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
10 片
Υλικά
無麩質巧克力海綿蛋糕
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉70 克
-
油30 克
-
鮮奶油50 克
-
香草精 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
蓬萊米粉40 克
-
可可粉10 克
內餡和組裝
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉20 克
-
柿子 ,去皮,切約2x2公分塊,去除頭尾2 - 3 顆
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
158.4 kcal /
662.7 kJ
Πρωτεΐνη
2.6 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
12.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
85.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

探索無麩質
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν