
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apfel-Gugelhupf
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
Teig
-
Milch190 g
-
Butter in Stücken70 g
-
Zucker75 g
-
frische Hefe15 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten450 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
Füllung und Fertigstellung
-
Äpfel, säuerlich geviertelt200 g
-
Speisestärke20 g
-
Zucker30 g
-
Zimt2 Msp.
-
Apfelsaft (siehe Tipp)500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Vanillepuddingpulver50 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
170 kcal /
712 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
69 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3h
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Himmelstorte
1h 40min
Schneewittchentorte
5h
Holunderblüten-Torte
6h
Donauwellen
2h 40min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35min
Einfache Herrentorte
5h 45min
Blaubeer-Cheesecake
8h 20min
Sägespänekuchen
2h
Linzer Torte
2h 10min