
Συσκευές & Αξεσουάρ
梅干菜滷筍丁
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
梅干菜乾 ,(梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎50 克
-
乾香菇 ,(香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁8 克
-
油15 克
-
薑 ,切絲3 克
-
竹筍 ,切丁160 克
-
醬油30 克
-
冰糖15 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
48 kcal /
201 kJ
Πρωτεΐνη
1.5 g
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
277.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

蔬食潮流
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν