梅干菜滷筍丁

梅干菜滷筍丁

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 梅干菜乾 ,(梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎
    50 克
  • 乾香菇 ,(香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁
    8 克
  • 15 克
  • ,切絲
    3 克
  • 竹筍 ,切丁
    160 克
  • 醬油
    30 克
  • 冰糖
    15 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 五香粉
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 48 kcal / 201 kJ
Πρωτεΐνη 1.5 g
Λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 277.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων