奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕

奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 人份

Υλικά

  • 胡桃
    40 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切長條,寬度最寬2公分
    250 克
  • ,任何淡色淡味油,如葵花油、芥花油
    125 克
  • 2 顆
  • 100 克
  • 中筋麵粉 ,過篩
    130 克
  • 小蘇打粉
    ¼ 茶匙
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 全香子粉
    ¼ 茶匙
  • 奶油乳酪 ,室溫軟化
    125 克
  • 無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一些塗抹用
    60 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 天然香草精
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 565.3 kcal / 2365.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 42.9 g
Υδατάνθρακες 42.3 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.2 g
Νάτριο 291.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων