
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 人份
Υλικά
-
胡桃40 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切長條,寬度最寬2公分250 克
-
油 ,任何淡色淡味油,如葵花油、芥花油125 克
-
蛋2 顆
-
糖100 克
-
中筋麵粉 ,過篩130 克
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
全香子粉¼ 茶匙
-
奶油乳酪 ,室溫軟化125 克
-
無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一些塗抹用60 克
-
冰糖粉30 克
-
天然香草精¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
565.3 kcal /
2365.3 kJ
Πρωτεΐνη
6.6 g
Λιπαρά
42.9 g
Υδατάνθρακες
42.3 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.2 g
Νάτριο
291.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

咖啡廳在你家
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν