
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶奶的家傳檸檬塔
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 人份
Υλικά
塔皮
-
奶油 切塊,室溫軟化,多備一些刷油用150 克
-
糖100 克
-
黃檸檬 ,只取黃色外皮¼ 顆
-
低筋麵粉300 克
-
蛋1 顆
-
泡打粉1 茶匙
內餡
-
水250 克
-
奶油 室溫軟化,切塊50 克
-
糖200 克
-
玉米粉50 克
-
黃檸檬汁2 顆
-
蛋2 顆
-
冰糖粉 裝飾用20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
456 kcal /
1909 kJ
Πρωτεΐνη
5.2 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
59.6 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pepe義大利廚房
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν