
Συσκευές & Αξεσουάρ
迷迭香培根麵包棒
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
40 個
Υλικά
-
橄欖油 多備一些刷油用180 克
-
新鮮迷迭香 取葉子1 大匙
-
乾酵母粉1 茶匙
-
水250 克
-
裸麥麵粉70 克
-
高筋麵粉 可多備一些撒粉用430 克
-
鹽1 茶匙
-
培根片 切小片(約0.5公分)100 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
94 kcal /
394 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pepe義大利廚房
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν