
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Streusel-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 Stücke
Υλικά
-
Sauerkirschen (à 680 g)2 Gläser
-
Butter weich, in Stücken370 g
-
Zucker370 g
-
Mehl500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier5
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken fein120 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
382 kcal /
1602 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Finessen 1/2015
23 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Rock deinen Ofen!
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1 Std.
Rosmarin-Heidesand
4 Std.
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 Min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Orangenplätzchen
2 Std. 10 Min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 Std.
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4 Std. 45 Min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 Min
Kuchen im Glas
40 Min
French Toast mit Melanzanichutney
4 Std. 45 Min