Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Streusel-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 Stücke
Υλικά
-
Sauerkirschen (à 680 g)2 Gläser
-
Butter weich, in Stücken370 g
-
Zucker370 g
-
Mehl500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier5
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken fein120 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1602 kJ /
382 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Finessen 1/2015
23 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Rock deinen Ofen!
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3ωρ.
Kokostorte
7ωρ. 30 λεπτ.
Omas Teestollen
1ωρ. 40 λεπτ.
Franzbrötchen-Auflauf
40 λεπτ.
Kirsch-Vanille-Torte
24ωρ.
Prinzregententorte
3ωρ. 30 λεπτ.
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2ωρ. 10 λεπτ.
Marzipan-Quadrate
2ωρ. 40 λεπτ.
Brioche mit Cremelikör
5ωρ.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Hochkant-Schoko-Torte
10ωρ.