
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kirsch-Streusel-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 Stücke
Υλικά
-
Sauerkirschen (à 680 g)2 Gläser
-
Butter weich, in Stücken370 g
-
Zucker370 g
-
Mehl500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier5
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken fein120 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1602 kJ /
382 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Finessen 1/2015
23 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Rock deinen Ofen!
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1 godz. 10 min
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 godz.
Zucchini-Nuss-Kuchen
3 godz.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 godz.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 godz. 10 min
Teebeutel-Kekse
1 godz. 30 min
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2 godz. 30 min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Apfelschlangerl
2 godz.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Möhren-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min