Συσκευές & Αξεσουάρ
洋菇炒雞丁
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
蒜頭 切片3 粒
-
蘑菇 切片150 克
-
醬油 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
36.7 g
Θερμίδες
908 kJ /
217 kcal
Λιπαρά
5.41 g
Φυτικές ίνες
1.69 g
Υδατάνθρακες
4.383 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
五星級家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν