粉蒸肉

粉蒸肉

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 人份

Υλικά

蒸肉粉
  • 白米 洗淨,用布吸乾水份
    150 克
粉蒸肉
  • 帶皮五花肉 切片(厚約5公分)
    500 克
  • 八角
    2 粒
  • 乾辣椒 拍碎
    4 根
  • 米酒
    1 茶匙
  • 豆腐乳
    2 大匙
  • 甜麵醬
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 細砂糖
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    1 茶匙
  • 1000 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 401 kcal / 1680 kJ
Πρωτεΐνη 9.2 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 23.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων