
Συσκευές & Αξεσουάρ
粉蒸肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
蒸肉粉
-
白米 洗淨,用布吸乾水份150 克
粉蒸肉
-
帶皮五花肉 切片(厚約5公分)500 克
-
八角2 粒
-
乾辣椒 拍碎4 根
-
米酒1 茶匙
-
豆腐乳2 大匙
-
甜麵醬1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
水1000 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
401 kcal /
1680 kJ
Πρωτεΐνη
9.2 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
23.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

最愛肉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν