
Συσκευές & Αξεσουάρ
洋蔥燉羊肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
原味優格3 大匙
-
蒜頭3 粒
-
萊姆汁1 大匙
-
豆蔻粉 另多備一點¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
丁香粉 另多備一點¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 另多備一點¼ 茶匙
-
香菜粉¼ 茶匙
-
羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳500 克
-
橄欖油1 大匙
-
洋蔥 去皮切絲3 顆
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 洗淨後取葉子切碎3 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
266 kcal /
1116 kJ
Πρωτεΐνη
17.813 g
Λιπαρά
14.39 g
Υδατάνθρακες
16.453 g
Φυτικές ίνες
3.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

最愛肉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν