Omlet austriacki z sosem truskawkowym

Omlet austriacki z sosem truskawkowym

4.4 22 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

Omlet austriacki
  • 50 g rodzynek sułtanek
  • 6 łyżek rumu
  • 200 g crème fraîche, min. 30% tłuszczu (patrz wskazówka)
    200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
  • 2 laski wanilii
  • 8 jajek
  • 150 - 200 g cukru plus dodatkowa ilość do posypania
  • ¼ łyżeczki winianu potasu (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 szczypta soli
  • masło do natłuszczenia
  • 4 łyżki mąki pszennej tortowej
Sos truskawkowy
  • 500 g truskawek, świeżych przekrojonych na pół
  • 25 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 25 g cukru
  • cukier puder do oprószenia

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 133.7 mg
Πρωτεΐνη 10.1 g
Θερμίδες 1659.9 kJ / 396.7 kcal
Λιπαρά 13 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 53 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων