Caponata siciliana

Caponata siciliana

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

  • cipolla tagliata a metà
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di oliva
    70 g
  • zucchina a cubetti (1 cm)
    1
  • gambo di sedano a fette (5 mm)
    1
  • peperone giallo a cubetti (1,5 cm)
    1
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di uvetta
    30 g
  • oliva verde, denocciolata tagliate a metà in senso trasversale
    50 g
  • di capperi sott'aceto sgocciolati
    1 cucchiaio
  • melanzana (ca. 350 g), a cubetti (1,5 cm)
    1
  • di pinoli
    30 g
  • di aceto di vino bianco
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di zucchero greggio (o di canna)
    10 g
  • di basilico, fresco le foglioline lavate e asciugate, tagliati a striscioline
    3 gambi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 103 kcal / 432 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων