 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
香蕉肉桂巴布卡
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
面团
- 
          牛奶120 克
- 
          干酵母粉 约1茶匙3 克
- 
          白砂糖25 克
- 
          油25 克
- 
          熟香蕉,甜度较高 切片75 克
- 
          高筋面粉260 克
- 
          盐1 小撮
黑糖肉桂馅
- 
          无盐黄油40 克
- 
          黑糖100 克
- 
          肉桂粉 约1茶匙1 - 2 克
- 
          盐1 小撮
组合
- 
          面粉 防粘用适量
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克) 打散1 颗
- 
          黄砂糖1 - 2 汤匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        112.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1162.9 kJ  / 
                        277.9 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        44.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        年度热门食谱精选 2024
                        25 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    