Baskenkuchen (Gâteau basque)

Baskenkuchen (Gâteau basque)

4.5 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Vanille-Rum-Creme
  • Milch
    500 g
  • Eigelb
    2
  • Ei
    1
  • Zucker
    120 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstäuben
    50 g
    50 g Dinkelmehl Type 630
  • Rum (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • Vanilleschote längs halbiert
    1
  • Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
  • Weizenmehl Type 550 und mehr zum Bearbeiten
    300 g
    300 g Dinkelmehl Type 630
  • Zucker
    130 g
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Ei
    1
  • Backpulver (ca. 1 Pck.)
    15 g
  • Milch zum Bestreichen
  • Puderzucker (προαιρετικό πεδίο) zum Bestäuben
    20 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 323 kcal / 1349 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 45 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 134 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων