Συσκευές & Αξεσουάρ
Solero-Dessert
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sahnesteif2 Pck.
-
Vanillejoghurt500 g
-
Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)480 g
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanille-Saucenpulver ohne Kochen2 Pck.
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
348 kcal /
1455 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
84 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2025
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdbeer-Vanille-Sorbet
10 λεπτ.
Lemon-Curd-Tiramisu
4ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 λεπτ.
Stracciatella-Eis
11ωρ.
Beeren-Joghurt-Eis
10 λεπτ.
Schoko-Minz-Creme
5 λεπτ.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4ωρ. 40 λεπτ.
Himbeer-Sahne-Eis
10ωρ. 35 λεπτ.
Mango-Quarkspeise
10 λεπτ.
Joghurt-Cookie-Eis
5ωρ.
Äffchen-Eis mit Schokolade
40 λεπτ.
Kokos-Eis
10ωρ. 20 λεπτ.