
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅酒燉牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蒜頭3 粒
-
橄欖油2 大匙
-
洋蔥 切片200 - 250 克
-
牛肉塊, 去腱 切塊800 克
-
紅蘿蔔 切滾刀400 克
-
紅葡萄酒250 克
-
水250 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
蘑菇 切片200 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
377 kcal /
1579 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

最愛肉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν