Συσκευές & Αξεσουάρ
Pear twists on chocolate custard
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
90.9 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Λιπαρά
34.2 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
54.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Spiralize - Autumn/Winter
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Hot chocolate on a stick
1 godz. 20 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Caramel toffees
2 godz.
Banana and raspberry soft serve
5 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Sherbet bags
4 godz. 20 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min