Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Passionsfrucht-Konfitüre
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Schraubgläser
Υλικά
-
Passionsfrüchte (ca. 450 g), reif, Fruchtfleisch ausgekratzt8 - 10
-
Aprikosen entsteint, geviertelt450 g
-
Vanilleschote (προαιρετικό πεδίο) Mark ausgekratzt1
-
Gelierzucker 2:1300 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Νάτριο
55 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
3346 kJ /
800 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
191 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 4/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlaubeerkonfitüre
45min.
Waldfrucht-Konfitüre mit Agar-Agar
20min.
Karamellsauce, salzig
20min.
Pflaumensirup
25min.
Lemon Curd
1hod.
Kokosaufstrich
15min.
Berry Curd (Beerencreme)
35min.
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min.
Weiße Schokoladencreme
10min.
Kokosbutter
5min.
Apfelstrudelcreme
25min.
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20min.