Συσκευές & Αξεσουάρ
蠔油青椒牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
醬油 約2 茶匙10 克
-
糖 約1 茶匙5 克
-
太白粉 約1 茶匙5 克
-
牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份300 克
-
蠔油 約1 大匙10 克
-
油40 克
-
青椒 切塊狀100 克
-
洋蔥 切塊,約3公分40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
284.7 mg
Πρωτεΐνη
16.1 g
Θερμίδες
911.2 kJ /
217.8 kcal
Λιπαρά
15.8 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
人氣高溫食譜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν