Συσκευές & Αξεσουάρ
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 porce
Υλικά
-
750 gramů červeného vína
-
100 gramů portského vína
-
250 gramů vody
-
350 gramů cukru
-
2 skořice, celé
-
2 badyány
-
pomerančová kůra 2 kousky (1 cm x 3-4 cm)
-
4 hrušky (každá cca 180 gramů), oloupané
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porci
Νάτριο
17.6 mg
Πρωτεΐνη
1.2 g
Θερμίδες
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Λιπαρά
0.4 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
125.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pojďme se stát šéfkuchaři - Manifesto
22 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSkořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3ωρ. 20 λεπτ.
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25ωρ. 15 λεπτ.
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40 λεπτ.
Limetkovo - zázvorová pěna
Καμία βαθμολογία
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 λεπτ.
Mandlové pyré
2ωρ. 15 λεπτ.
Toustové rolky s arašídovým máslem a restovanými jablky
Καμία βαθμολογία
Ovesné kuličky s arašídovým máslem
Καμία βαθμολογία
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 λεπτ.
Jidáše
2ωρ.
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Καμία βαθμολογία
RAW malinovo-mandlová zmrzlina
12ωρ.