Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Vanilla Ganache (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g each)
    2
  • ice cold water to soak
  • white chocolate cut into pieces
    3 oz
  • organic heavy whipping cream
    14 oz
  • vanilla bean pod seeds only
    1
    2 tsp vanilla bean paste
Caramel
  • sugar
    3 ½ oz
  • unsalted butter in pieces
    1 ½ oz
  • organic heavy whipping cream room temperature
    1 oz
Pecan Praline
  • pecans divided
    11 oz
  • water
    1 oz
  • sugar
    4 oz
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • puff pastry
    1 sheet
  • confectioners sugar
    ½ oz

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 179.1 mg
Πρωτεΐνη 10.9 g
Θερμίδες 4882.9 kJ / 1167 kcal
Λιπαρά 95.2 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 31.1 g
Υδατάνθρακες 76.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων